De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Onze beloning

Op deze pagina geven wij u inzage op de wijze waarop u ons betaald voor onze dienstverlening.

Hierin onderscheiden zich twee categorieen.

Directe beloning
Indirecte beloning.

 


Directe beloning = U betaald rechtstreeks aan ons
Bij directe beloning gaat het om een vorm van beloning waarbij wij met u als klant van tevoren afspreken welke beloningsvorm, en welk bedrag, wij in rekening brengen voor onze dienstverlening. Dit kan zijn een bedrag per uur x het aantal voor u gewerkte uren. Maar vaak kan er ook een van tevoren vast totaalbedrag worden afgesproken. Voordeel hiervan is dat u precies weet waar u aan toe bent. Deze vorm van beloning is verplicht gesteld voor ingewikkelde producten (complexe producten). Hierbij moet u denken aan: Hypotheken, Verzekeringen met Beleggingselement, Pensioenen etc. etc. De wetgever vindt het voor deze producten zeer belangrijk dat u precies weet hoeveel en waarvoor u betaalt.


Wanneer u een indicatie wilt hebben van de bedragen, kunt u onder dit menu een aantal documenten vinden. Dit zijn onze dienstverleningsdocumenten. Hierin zijn de bedragen opgenomen die wij vragen voor onze diensten.

 


Indirecte beloning = Wij ontvangen onze beloning via de bank of verzekeraar

Bij indirecte beloning betaalt u als klant ons niet rechtstreeks voor onze diensten. De betaling ontvangen wij dan van de bank of verzekeraar van wie wij het product adviseren. Uiteraard betaalt u als klant in de premie van de verzekering dan indirect een deel voor onze diensten. Alleen de beloning voor ons loopt via de Bank of Verzekeraar. Deze beloningsvorm komt veel voor bij schadeverzekeringen (bijv. autoverzekering, woonhuisverzekering en dergelijke..). Omdat u in deze gevallen zelf natuurlijk goed kijkt naar de premie die u moet betalen, is er eigenlijk geen risico dat onze beloning niet in de pas loopt met wat gangbaar is. Immers, als de premie van uw autoverzekering €300 per maand is, omdat daar een zeer hoge beloning voor de adviseur in zou zijn verwerkt (€250 oid), wilt u deze verzekering niet afsluiten! Hierdoor loopt onze beloning automatisch netjes in de pas.

 

Ik was eerst een beetje huiverig voor de prijzen om mijn hypotheek af te sluiten, maar daar was Homebase meteen heel duidelijk over!
Gloria van den Heuvel

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...