De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Beoordeling:  9,0

Adviseur was erg betrokken Geen vraag was hem teveel. Heeft ons goed geholpen.

Anoniem, donderdag 14 januari 2021 17:44
Geadviseerd in december 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                            

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft mij goed geholpen. Hij had antwoord op al mijn vragen! De adviseur is altijd goed te bereiken . Hij is een rustige man die de tijd voor je heeft .

Dhr. Menno Galema , vrijdag 8 januari 2021 10:13
Geadviseerd in december 2020, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft ons meermaals voorzien van financieel advies. Recent bij de mogelijkheden voor een verbouwing. Zijn aanpak is kortweg fantastisch. Hij luistert goed naar de behoeften en wensen van zijn klant en dat komt duidelijk naar voren in zijn proactieve houding bij het meedenken van wat de financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast is hij enorm snel in het reageren en adequaat handelen in geval er vragen zijn of benodigdheden. Hij is oplossingsgericht en denkt meer dan twee stappen vooruit waardoor zijn klanten voorbereid zijn op wat er komen gaat. Dit biedt enorm veel zekerheid en vertrouwen. Ik kan niet anders dan van harte aanbevelen om Homebase, in te schakelen in geval je voor keuzes staat die van impact zullen zijn op je persoonlijke financiën. Nogmaals dank voor je hulp en we schakelen je zeker weer in waar nodig in de toekomst!

Dhr. Yoeri van Berkel, maandag 4 januari 2021 12:02
Geadviseerd in november 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                                

Beoordeling:  10,0

Zeer kundig in advies en begeleiding. In samenwerking met Homebase het voor elkaar gekregen om binnen een maand een hypotheek af te sluiten. 10/10

Dhr. Frank, donderdag 31 december 2020 11:35
Geadviseerd in november 2020, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Beoordeling:  9,0

Zeer goede adviezen en begeleiding. Persoonlijk en toekomstgericht.

Dhr. Cees van Doorn, donderdag 24 december 2020 13:49
Geadviseerd in september 2020, bij oversluiten van een hypotheek

                                            

Beoordeling:  10,0

Onze ervaring met deze hypotheekadviseur is uitmuntend. Voorafgaand aan deze hypotheekadviseur eerst een gesprek gehad bij een andere adviseur waar wij geen goed gevoel bij hadden. Op advies van een kennis contact opgenomen met deze adviseur en hier hadden wij direct een goed gevoel bij. Communicatie is fantastisch, voor vragen is hij snel te bereiken en altijd bereidt met je mee te denken. Geeft duidelijk voor- en nadelen aan van de hypotheek, verzekeringen e.d. en laat de keuze bij de klant. Wat wij erg waarderen is dat hij de hypotheek van voor tot achter regelt, inclusief verzekeringen voor een vaste prijs. Geen verassingen achteraf. Wij raden het dan ook zeker aan om voor hypotheekadvies hier heen te gaan.

Anoniem, woensdag 16 december 2020 12:54
Geadviseerd in juli 2020, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft ons meerdere malen bezocht. Hij heeft ons goede adviezen gegeven betreffende het oversluiten en verhogen van onze hypotheek. Hij kwam altijd de afspraken na, mailde regelmatig over de stand van zaken en bleef nauw bij het proces betrokken.

Dhr. Wim, donderdag 10 december 2020 13:04
Geadviseerd in september 2020, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...