De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Beoordeling:  9,0

Hebben goed advies gehad,dacht goed met ons mee en legde de mogelijk heden goed uit. Wij zullen zeker andere mensen adviseren naar Homebase te gaan.

Anoniem, maandag 10 augustus 2020 17:06
Geadviseerd in juli 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                            

Beoordeling:  9,0

We hebben al jaren onze verzekering en hypotheek bij homebase. We zijn zeer tevreden. Goed advies, heldere uitleg en prettig persoon.

Dhr. vd oever, vrijdag 7 augustus 2020 08:16
Geadviseerd in juni 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                            

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft er voor gezorgd dat ik zonder zorgen, en met een gerust hart mijn starterswoning kan gaan bewonen. Mocht ik in de toekomst plannen hebben om te gaan verhuizen, dan ga ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten!.

Dhr. Gino van Moorsel , woensdag 5 augustus 2020 11:49
Geadviseerd in juli 2020, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Beoordeling:  9,0

Ik ben erg tevreden over de advisering en ondersteuning die wij hebben gekregen van Homebase financieel advies. Erg kundig en erg snel.

Anoniem, donderdag 30 juli 2020 13:59
Geadviseerd in juni 2020, bij oversluiten van een hypotheek

                                            

Beoordeling:  9,0

Wij zijn goed geadviseerd tijdens onze zoektocht naar een juiste hypotheek. Alles is van top tot teen geregeld van hypotheek tot onze verzekering.

Dhr. Marcel de jong, maandag 15 juni 2020 19:38
Geadviseerd in mei 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                            

Beoordeling:  9,0

Ik ken de hypotheekadviseur al jaren. Zijn jarenlange ervaring, oprechtheid en goede adviezen waardeer ik enorm. De mate van snelheid in het uitzoeken van zaken en het reageren naar de klant wordt als zeer prettig ervaren. Uiteraard wederom bedankt!

Mevr. Nicole v. Hooft, dinsdag 12 mei 2020 08:27
Geadviseerd in maart 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                            

Beoordeling:  8,0

We kennen de adviseur al vele jaren en zijn zeer tevreden over zijn aanpak, bereikbaarheid, deskundigheid en flexibiliteit. Mede daarom hebben we ook weer zijn advies en hulp gevraagd om voor ons het oversluiten van onze hypotheek te begeleiden. Alles wat besproken werd heeft ook zo zijn beslag gehad en in een vlot tempo - zelfs in deze Corona tijd - was de afhandeling een feit. Vandaag (11/5/2020) is de akte bij de notaris gepasseerd.

Dhr. Bert, maandag 11 mei 2020 15:51
Geadviseerd in april 2020, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...