De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Beoordeling:  10,0

Hij legt alles goed uit, regelt alles en is er als we hem nodig. Dit is onze tweede woning eerste woning heeft hij ook gedaan/.Ik beveel hem aan ook voor anderen

Dhr. Joost, donderdag 15 april 2021 10:19
Geadviseerd in november 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Beoordeling:  8,0

De adviseur heeft alles prima uitgelegd en ons zeer goed geholpen. Ook is hij erg snel met dingen op te volgen ( telefoontjes , mails , etc) Soms een beetje te snel lol.

Dhr. Ruud, maandag 5 april 2021 09:43
Geadviseerd in februari 2021, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Beoordeling:  9,0

Bij adviseur gekomen op advies van vrienden, die hebben geen woord te veel gezegd. Hij is laagdrempelig benaderbaar, reageert snel, denkt productief mee en past zich aan aan de wens van de klant. Niet één keer het gevoel gehad dat een vraag dom was, ook niet na twee keer stellen. Hypotheek werd afgesloten en ook het helr traject van koop en verkoop woning werd begeleid. Hij is erg proactief en neemt zelf contact op om te polsen of alles goed loopt. Heel veel vertrouwen in adviseur en collega's, Raad ze zeker aan voor financieel advies en hulp bij financiële zaken.

Dhr. Aarts, woensdag 31 maart 2021 12:11
Geadviseerd in oktober 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                            

Beoordeling:  10,0

Ik heb het oversluiten van de hypotheek gedaan bij Homebase-financieel advies. Zeer professioneel advies gekregen en erg betrokken bij de zaak. Bij iedere vordering in de zaak, mail contact en telefonisch contact gehad. Niets anders dan lof..

Dhr. Rene Munten, woensdag 24 maart 2021 16:57
Geadviseerd in januari 2021, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Beoordeling:  10,0

Ik werk al jaren met Homebase financieel Advies. Mijn contactpersoon is vanaf het begin prima. Nu ging het over mijn hypotheek. Vanaf het eerste moment werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren. De plussen en minnen werden besproken (tussen renteverlaging of oversluiten). De adviseur heeft mij al het werk uit handen genomen en ik ben steeds telefonisch én via de mail op de hoogte gehouden. Door de duidelijke uitleg, het op zich nemen van papierwerk, het meekijken naar de beslissing voor een goede notaris hebben me weer erg goed geholpen. terugkijkend ben ik weer zeer tevreden. Ik kan iedereen deze tussenpersoon/ dit kantoor van harte aanbevelen.

Dhr. G. van Duuren, zaterdag 20 maart 2021 12:01
Geadviseerd in februari 2021, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft ons deze keer geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Eerlijk, goed betrouwbaar advies. Alles tot in de puntjes geregeld en tijdens en na het advies altijd bereikbaar voor vragen. Aanrader!

Dhr. Johan Pijnenburg, vrijdag 19 maart 2021 14:13
Geadviseerd in maart 2021, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Beoordeling:  10,0

De adviseur is deskundig, eerlijk en snel in zijn advies. Dat werkte voor ons erg prettig. Hij ging verder in zijn dienstverlening dan dat je van enkel financieel advies zou verwachten. Hij hield bijvoorbeeld ook een vinger aan de pols bij het passeren van de aktes bij de notaris en controleerde ook de concept notarisafrekening, zodat eventuele foutjes daarin nog tijdig eruit gehaald konden worden.

Anoniem, vrijdag 12 maart 2021 16:54
Geadviseerd in oktober 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...