De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Snel, duidelijk en compleet.

Beoordeling:  10,0

In een kort tijdsbestek goed hypotheekadvies gehad en een nette offerte, ondanks dat er wat haken en ogen zaten aan onze situatie. Denken goed mee en nemen veel (uitzoek) werk uit handen. Naast de hypotheek ook alle verzekeringen naar volle tevredenheid geregeld. Communicatie verliep heel vlot en de adviseur belt altijd even na of alles duidelijk is.

Dhr. Dennis, maandag 1 april 2019 15:14
Geadviseerd in januari 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...