De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

We hebben goed en eerlijk advies gekregen

Beoordeling:  10,0

Ik kan Homebase bij iedereen aanbevelen. De adviseur heeft veel verstand van de dingen waar hij het over heeft. Ook de rest van de adviseurs zijn ook vriendelijke mensen die je graag te woord staan en willen helpen. Wat me nog het meest aanspreekt is dat als ik om advies vraag ik ook een eerlijk antwoordt krijg..

Mevr. Diana Kors, zondag 19 mei 2019 22:20
Geadviseerd in maart 2019, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...