De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Even binnenlopen en uiteindelijk een ander huis

Beoordeling:  10,0

Net als dat je mensen voor het eerst ontmoet, is de eerste indruk voor mij heel belangrijk. i.v.m een relatie die ophield moest ik weten wat mijn mogelijkheden waren. Zowel van mijzelf, en voor mijn ex partner. Wat levert de verkoop op? Wat mag en kan ik lenen? Wat gaat dat met mijn maandlast doen? Homebase zit naast mijn verkoopmakelaar. Zonder afspraak binnengelopen. Daar sprak ik de adviseur, zat alleen en was druk. Gaf aan dat ik soms even zou moeten wachten als de telefoon zou gaan, aangezien ik geen afspraak had. Loonstroken en mogelijke verkoopwaarde bij de hand en de adviseur ging gelijk even kijken. Baten en lasten maakt dit als een totaalbedrag. Proefberekening voor mij en mijn ex. Dat gaf heel veel rust i.p.v dagenlang afwachten tot je, op afspraak, mag komen. Dit is mijn derde koopwoning maar de adviseur legde mij heel goed uit waar ik nu op zou moeten letten. Beter dan Jazeker! Wel of niet een overbrugging, bouwdeposito, private-lease auto etc. Tussentijds goed contac.......

Dhr. Jarno van Harten, vrijdag 6 september 2019 10:27
Geadviseerd in mei 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...