De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Perfect en kundig advies en dienstverlening

Beoordeling:  10,0

Bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn al onze hypotheekzaken en verzekeringen geregeld door de adviseur van Homebase. Vanaf het eerste moment heeft de adviseur ons volledig ontzorgd. Dit deed hij door alle tijd voor ons te nemen, onze situatie in detail te doorlopen en stap voor stap alle opties onafhankelijk en helder voor te leggen. Waar we bij een andere hypotheek adviseur telkens met vragen weg gingen, liet de adviseur geen enkele vraag onbeantwoord en had alle geduld om het uit te leggen, totdat alles door ons werd begrepen. De adviseur is vriendelijk, attent, zeer kundig en reageert razendsnel bij vragen. In de adviseur hebben wij een hypotheek- en financieel adviseur gevonden waar we volledig op vertrouwen!

Laura en Sander, donderdag 2 januari 2020 13:11 
Geadviseerd in november 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...