De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Wederom fijn geholpen

Beoordeling:  10,0

Al enkele jaren ben ik klant bij Homebase voor hypotheek en verzekeringen. Mijn ervaring is zeer positief; je wordt altijd direct geholpen en geadviseerd wanneer je bijv. schade hebt. Wat betreft het hypotheekadvies vind ik dit een fijn adres omdat er gedegen en reëel met je meegekeken wordt naar wat de mogelijkheden zijn en er wordt een toekomstproof advies gegeven. Ook denkt men goed mee zodat alles wat geregeld moet worden aan het einde van het verhaal ook goed geregeld is.

Anoniem, dinsdag 7 januari 2020 16:48
Geadviseerd in november 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...