De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Top

Beoordeling:  9,0

Erg blij dat we via vrienden bij Homebase geweest zijn voor advies. Duidelijke uitleg en altijd bereid om onze vragen te beantwoorden!! De klant wordt hier niet gezien als een bron van inkomsten maar als een mens met gevoel. De adviseur zijn inzet stopt niet nadat een contract is getekend. En daarbij is de adviseur een mensen mens met gewoon een spijkerbroek en een trui in plaats van een strak pak en lakschoenen.

Mevr. Linda Keus, dinsdag 7 januari 2020 19:52
Geadviseerd in augustus 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                            

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...