De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Fijn contact en er wordt gedacht aan alles

Beoordeling:  9,0

De adviseur is een kritische adviseur die er van houd dat alles geregeld is maar je ook altijd op de risico’s en eventuele problemen zal wijzen .zeer attent en ook erg gedreven om goed advies te geven , alles is tot in de puntjes voor ons geregeld wat in een stressvolle situatie zoals je huis verkopen en aankopen erg prettig is. Niks dan lof over de adviezen van homebase

Dhr. Robin van Es, maandag 27 januari 2020 09:42
Geadviseerd in december 2019, bij het aankopen van een ander huis

                                            

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...