De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Vlot en vaardig!

Beoordeling:  8,0

We kennen de adviseur al vele jaren en zijn zeer tevreden over zijn aanpak, bereikbaarheid, deskundigheid en flexibiliteit. Mede daarom hebben we ook weer zijn advies en hulp gevraagd om voor ons het oversluiten van onze hypotheek te begeleiden. Alles wat besproken werd heeft ook zo zijn beslag gehad en in een vlot tempo - zelfs in deze Corona tijd - was de afhandeling een feit. Vandaag (11/5/2020) is de akte bij de notaris gepasseerd.

Dhr. Bert, maandag 11 mei 2020 15:51
Geadviseerd in april 2020, bij oversluiten van een hypotheek

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...