De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Goede service en veel ervaring

Beoordeling:  9,0

Ik ken de hypotheekadviseur al jaren. Zijn jarenlange ervaring, oprechtheid en goede adviezen waardeer ik enorm. De mate van snelheid in het uitzoeken van zaken en het reageren naar de klant wordt als zeer prettig ervaren. Uiteraard wederom bedankt!

Mevr. Nicole v. Hooft, dinsdag 12 mei 2020 08:27
Geadviseerd in maart 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                            

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...