De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

hypotheek voor ivm aankoop huis

Beoordeling:  10,0

Adviseur komt afspraken na, is op tijd, heeft voorbereidend huiswerk gedaan n.a.v. eerder contact, luistert goed, denkt mee, Zoekt zaken uit en doet dit snel, koppelt ook gelijk terug via telefoon. Krijgt daarna altijd nog kort op de mail de gemaakte afspraken of dat wat besproken is..

Anoniem, maandag 28 september 2020 13:10
Geadviseerd in mei 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...