De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Super geadviseerd bij aankoop huis

Beoordeling:  10,0

Weer super geholpen door de adviseur bij de verkoop van het ene huis en aankoop nieuwe huis. Hij is altijd bereikbaar, reageert snel en uitgebreid en kan alles goed uitleggen in lekentaal zodat het voor iedereen te begrijpen is. Ik heb het gevoel dat ik alles uit handen kan geven en me nergens zorgen over hoef te maken en weet dat het goed geregeld wordt. Heel erg fijn!!

Mevr. Sanne Kerkers, donderdag 26 november 2020 08:53
Geadviseerd in november 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...