De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Hypotheek advies

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij heeft ons advies gegeven die wij nodig hadden. We konden op zijn deskundigheid rekenen en hij heeft zich 100 procent ingezet om ons bij te staan. Wij waren klanten met veel werk en veel vragen. De adviseur heeft fantastisch werk geleverd voor ons maar ook een hoop stress van ons weggenomen. Ik ben de adviseur heel erg dankbaar voor zijn inzet en zijn vriendelijk heid.

Mevr. Laila, woensdag 2 december 2020 11:51
Geadviseerd in augustus 2020, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...