De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Fantastisch hypotheekadvies

Beoordeling:  10,0

Onze ervaring met deze hypotheekadviseur is uitmuntend. Voorafgaand aan deze hypotheekadviseur eerst een gesprek gehad bij een andere adviseur waar wij geen goed gevoel bij hadden. Op advies van een kennis contact opgenomen met deze adviseur en hier hadden wij direct een goed gevoel bij. Communicatie is fantastisch, voor vragen is hij snel te bereiken en altijd bereidt met je mee te denken. Geeft duidelijk voor- en nadelen aan van de hypotheek, verzekeringen e.d. en laat de keuze bij de klant. Wat wij erg waarderen is dat hij de hypotheek van voor tot achter regelt, inclusief verzekeringen voor een vaste prijs. Geen verassingen achteraf. Wij raden het dan ook zeker aan om voor hypotheekadvies hier heen te gaan.

Anoniem, woensdag 16 december 2020 12:54
Geadviseerd in juli 2020, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...