De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Een echte aanrader!

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft ons meermaals voorzien van financieel advies. Recent bij de mogelijkheden voor een verbouwing. Zijn aanpak is kortweg fantastisch. Hij luistert goed naar de behoeften en wensen van zijn klant en dat komt duidelijk naar voren in zijn proactieve houding bij het meedenken van wat de financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast is hij enorm snel in het reageren en adequaat handelen in geval er vragen zijn of benodigdheden. Hij is oplossingsgericht en denkt meer dan twee stappen vooruit waardoor zijn klanten voorbereid zijn op wat er komen gaat. Dit biedt enorm veel zekerheid en vertrouwen. Ik kan niet anders dan van harte aanbevelen om Homebase, in te schakelen in geval je voor keuzes staat die van impact zullen zijn op je persoonlijke financiën. Nogmaals dank voor je hulp en we schakelen je zeker weer in waar nodig in de toekomst!

Dhr. Yoeri van Berkel, maandag 4 januari 2021 12:02
Geadviseerd in november 2020, bij verhogen van een hypotheek

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...