Kosten Hypotheekadvies

Je bent op zoek naar een vakkundig adviseur. Iemand die in staat is om financiële producten in 'normale taal' aan je uit te leggen. Bij Homebase - Financieel Advies vind je altijd een adviseur die hier invulling aan kan geven.

 

 Soorten beloning voor een Hypotheekadvies:

Financieel advies is niet gratis. Je betaalt de adviseur voor zijn advies over hypotheken en verzekeringen. Uiteraard bespreekt een adviseur vooraf met je de kosten van een advies. Daarnaast neemt de adviseur de beloningsvorm met je door. Er zijn verschillende vormen:

  • Beloning op basis van een uurtarief
  • Beloning op basis van een vaste vergoeding
  • Beloning op basis van een combinatie van deze vormen

 

 Je weet vooraf wat jou Hypotheekadvies gaat kosten.

In 2009 is de wetgeving op het gebied van financiële dienstverlening aangescherpt, ook voor hypotheekadvies. Je adviseur is verplicht om je vooraf een dienstverleningsdocument te verstrekken. Hierin staat informatie over de werkzaamheden en de bijbehorende beloning voor de verschillende diensten die je adviseur levert.

Voorafgaand aan de dienstverlening worden de verschillende beloningsvormen met je besproken. Hierbij hanteren wij de norm, dat het eerste orienterende gesprek altijd gratis is! De afspraken hierover worden schriftelijk vastgelegd in een dienstverleningsopdracht. Dit alles natuurlijk op basis van jouw persoonlijke wensen!

 Zekerheid - vandaag én morgen

Laat je bij de keuze voor een adviseur en advies een financieel product niet alleen leiden door de kosten: let vooral op de kwaliteit van het advies. Uiteindelijk heb je toch ook liever een deskundige adviseur die echt rekening houdt met alle voor jou relevante aspecten; ook die aspecten waarmee je niet bekend bent.

 Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je meer weten over financieel advies, de dienstenwijzer en/of de verschillende beloningsvormen? Je adviseur bij Homebase - Financieel Advies vertelt je er graag meer over. Natuurlijk kun je jezelf ook via deze website alvast informeren, onder de laatste tab in het hoofdmenu (Beloning) vind je al de meeste informatie.

 

Advies nodig? Referenties

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...