Zelf dossier invoeren

Om ons te helpen snel en voordelig advies te kunnen geven, vragen wij U om via de buttons op deze pagina alvast de basisinformatie in te vullen die noodzakelijk is voor het maken van een hypotheekadvies. Hierdoor kunnen wij samen met u tijd besparen tijdens de inventarisatie van uw gegevens en wensen. Hierdoor is onze prijs voor een hypotheekadvies lager!

Wanneer u op de button klikt die hoort bij uw wens, wordt u naar een nieuwe pagina geleid waar u uw gegevens kunt invoeren. Deze informatie komt vervolgens rechtstreeks in ons adviessysteem terecht, op basis van deze informatie neem een van onze adviseurs contact op.

 

 U gaat een woning aankopen.

Wanneer u het plan heeft een woning aan te kopen, of wilt weten waar uw mogelijheden liggen voor het aankopen van een woning gebruikt u onderstaande groene button. Hier kunt u de informatie invullen die wij in ieder geval nodig hebben voor het berekenen van uw maximale hypotheekbedrag, maandlasten, rentetarieven etc. etc.

Start Hypotheekadvies    

  • Aankopen Woning
  • Maximaal Hypotheekbedrag

 

 Uw hypotheek veranderen, goedkoper maken.

Deze button kiest u wanneer u al een hypotheek heeft op uw woning. U bent geinteresseerd te weten of het voor u interessant is om de hypotheek over te sluiten (naar een andere bank), voor een lagere rente. Maar ook als u een andere hypotheekvorm wenst, bijvoorbeeld van aflossingsvrij naar annuitair dalende hypotheek. Eigenlijk voor alle wijzigingen die u wilt doorvoeren op uw reeds lopende hypotheek. Deze hypotheek hoeft niet via ons kantoor gesloten te zijn in het verleden.

Start Oversluitadvies      

  • Lagere rente (bij een andere bank of uw huidige bank)
  • Andere aflosvorm
  • Andere looptijd
  • Aflossen ipv Aflossingsvrij

 

 U wilt uw hypotheek verhogen.

Deze button kiest u wanneer u uw reeds afgesloten hypotheek wilt verhogen. Dit kan onder andere zijn voor een verbouwing, aanbouw of energiebesparende maatregelen.

Start Verhoginhgsadvies

  • Verhogen hypotheek
  • Verbouwen, Aanbouwen en Energiebesparende maatregelen

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...