Hypotheekadvies traject

Er komt heel wat kijken bij een hypotheekadvies traject. Om je een beeld te geven hoe dit traject eruit ziet, geven wij hieronder het hypotheekadvies traject in vijf eenvoudige stappen weer. In de praktijk zal je Homebase - Financieel Advies-adviseur zelf ook aan kunnen geven hoe hij of zij invulling geeft aan het hypotheekadvies traject. Hierbij hanteren wij de norm, dat het eerste orienterende gesprek altijd gratis is!

 Stap 1: Inventarisatie persoonlijke situatie

Kom eens langs bij ons op kantoor om kennis te maken en te bespreken wat je precies van een hypotheek verwacht. Onze adviseur inventariseert je persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Ook licht jou adviseur toe welke hypotheekvormen er zijn en kan een indicatie geven wat een reële koopprijs voor je is.

 Stap 2: Keuzemogelijkheden bespreken en aanscherpen

Welke hypotheekvoorwaarden zijn voor jou belangrijk? Welke rentevaste periode past het beste bij je? Welk risico wil je lopen bij bijvoorbeeld overlijden en arbeidsongeschiktheid? Samen met je adviseur stel je de wensen en behoeften op scherp. Op die manier kan je Homebase - Financieel Advies-adviseur gericht op zoek naar producten die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

 Stap 3: Analyse, advies en aanvragen hypotheekofferte

De adviseur analyseert alle beschikbare mogelijkheden en stelt het advies op. Voldoet het hypotheekadvies aan alle wensen? Dan vraagt je adviseur de hypotheekofferte aan.

 Stap 4: Tekenen hypotheekofferte en bemiddeling

Alles akkoord en helder? Dan teken je de offerte. Je adviseur regelt de verdere afhandeling van de aanvraag en controleert de stukken bij de notaris. Jouw hypotheek is goed geregeld en je kunt zonder zorgen gaan wonen in je eigen droomwoning!

 Stap 5: Nazorg

Nadat je je droomwoning hebt gekocht, houdt het werk van Homebase - Financieel Advies nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in je persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kan je adviseur opnieuw bekijken wat de impact hiervan is op jouw hypotheek. 


Advies nodig? Referenties

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...