Verhuizen

Je bent klaar voor de volgende stap in je leven: een ander huis. Een nieuwe plek waar je je thuis kunt voelen. Maar hoe zit het bij verhuizen en de eigenwoningreserve? Kun je een hypotheek meeverhuizen? Allemaal vragen over verhuizen die je Homebase - Financieel Advies - adviseur graag beantwoordt.


 Financiele aspecten bij verhuizen

Voor de financiële aspecten van de verhuizing kun je vertrouwen op je adviseur. Hij of zij luistert naar jouw wensen en adviseert je over de volgende zaken:

  • Het meenemen van de voorwaarden van je oude hypotheek
  • De besteding van de overwaarde van je oude woning
  • De hypotheek die past bij je persoonlijke wensen
  • De financiering van een verbouwing

 Zorgeloos genieten

Ook na de verhuizing blijft er voldoende te wensen over. Want in je nieuwe woning wil je zorgeloos genieten. Nu én in de toekomst. Je adviseur kijkt samen met jou naar een hypotheek die je financiële zekerheid biedt.

 Financieel advies bij verhuizen

Je wilt verhuizen? De Homebase - Financieel Advies - adviseur geeft je advies over de financiële zaken rondom het verhuizen. Je kunt hier direct een afspraak maken met één van onze adviseurs. 

Bekijk ook eens onze checklist 'Verhuizen'. Handig als je binnenkort je eigen verhuizing moet plannen!

 

Advies nodig? Referenties

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...