Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantieregeling die uitbetaalt wanneer je de hypotheek langere tijd niet kunt betalen of wanneer je buiten je schuld om in de problemen komt. Wanneer je de hypotheek niet kunt betalen staat de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen borg voor de lening.

 

 Nationale Hypotheek Garantie » Waarborgfonds

Het Waarborgfonds staat garant voor de terugbetaling van de hypotheeklening aan de geldverstrekker. Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag aan borgtochtprovisie. Deze borgtochtprovisie bedraagt 1,00% over het totale hypotheekbedrag. In ruil daarvoor krijg je een rentekorting voor je hypotheek. Dit voordeel kan in sommige gevallen oplopen tot 0,60%.

 

 Voorwaarden Nationale Hypotheek Garantie

Je kunt een hypotheek met NHG aanvragen via een geldverstrekker of gewoon bij je Homebase - Financieel Advies - adviseur. Wij kunnen ook beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet. In het algemeen adviseren wij iedereen die in aanmerking komt voor NHG, hiervan gebruik te maken. Vaak scheelt het flink in de rente die je gaat betalen. De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • De maximale hypotheek inclusief kosten voor aankoop is € 290.000,-.
  • De maximale hypotheek inclusief kosten bij kwaliteitsverbetering is € 265.000,-.
  • Je moet zelf eigenaar/bewoner zijn.

 

 Mogelijkheden met Nationale Hypotheek Garantie

Voor meer informatie over de Nationale Hypotheek Garantie maak je een afspraak met eenadviseur. Deze adviseert over hypotheken en kan je alles vertellen over de mogelijkheden van een hypotheek met NHG. Zo kies je voor de beste en voordeligste oplossing.

 

Advies nodig? Referenties

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...