De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Beoordeling:  10,0

 Ik ben voor de derde keer geholpen nu bij de aankoop van een nieuw woonhuis door deze hypotheekadviseur. En elke keer opnieuw dezelfde ervaring: kundig, snel, scherp, meedenkend, flexibel en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor een volgende woning geen twijfel mogelijk; dan ga ik graag opnieuw in zee met Homebase-Financieel Advies!

Mevr. Rachelle Trugg, maandag 15 augustus 2022 17:44
Geadviseerd in mei 2022, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Beoordeling:  9,0

de hypotheekadviseur is altijd erg behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Goed op de hoogte van alle ins en outs. Neemt alle tijd voor jou en de vragen die je hebt en legt alles in begrijpbare taal uit. Zoekt de grenzen op waar nodig en mogelijk. Hij helpt ons al vanaf het moment dat we zijn samen gaan wonen en wij zullen nooit naar een ander gaan!

Dhr. Frank Ritzer, vrijdag 5 augustus 2022 00:33
Geadviseerd in april 2022, bij het aankopen van een ander huis

  

Beoordeling:  9,0

De adviseur ging zeer zorgvuldig te werk, waardoor er meerdere opties besproken konden worden. Alle voor- en nadelen konden daardoor tegen elkaar afgewogen worden. Het was daarnaast ook prettig dat de adviseur ook veel kennis had over verbouwingen en bouwkosten, daardoor kon hij goed met ons meedenken en een realistische tijdlijn uitzetten..

Anoniem, dinsdag 26 juli 2022 08:48
Geadviseerd in juni 2022, bij verhogen van een hypotheek

  

Beoordeling:  9,0

Voor aankoop van ons 2e huis wederom de hulp van deze hypotheekadviseur gehad. Snel in reactie, erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Daar waar wij geen verstand hebben van deze zaken kregen we goed en duidelijke advies, uitleg over de regelzaken en geen poespas. Een aanrader!.

Dhr. Diede, woensdag 20 juli 2022 16:14
Geadviseerd in juli 2021, bij het aankopen van een ander huis

  

Beoordeling:  10,0

 Zeer tevreden over Homebase advies en specifiek onze hypotheekadviseurs. alles werd duidelijk uitgelegd, zodat je begrijpt waar je het over hebt. Hij helpt je bij het zoeken van de hypotheek die het beste bij je past en is niet te beroerd om een extra te berekening voor je te maken wanneer je twijfelt. Kortom ik zou beide hypotheekadviseurs van Homebase aan iedereen adviseren.

Dhr. Sander van der Aa, maandag 18 juli 2022 19:48
Geadviseerd in april 2022, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Beoordeling:  10,0

 De hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen! Goed en kundig advies! Hij staat altijd voor je klaar, helpt als je vragen hebt en is zeer betrokken! Wij gaan, nu we de hypotheek hebben afgesloten, ook binnenkort onze verzekeringen met hem doornemen en afsluiten. Top service. Ik kan homebase zeker aanbevelen!

Anoniem, donderdag 7 juli 2022 20:05
Geadviseerd in februari 2022, bij het aankopen van een ander huis

                                                

Beoordeling:  10,0

 We wilden ons eerste huis kopen en alles moest geregeld zijn in 7 weken. De hypotheekadviseur is een vriendelijke man en weet van aanpakken! Alles was snel geregeld en wij hoefden onszelf niet druk te maken. Top service en zeker aan te raden!

Dhr. A, maandag 20 juni 2022 12:49
Geadviseerd in mei 2022, bij het aankopen van een eerste huis

                                                

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...