De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Duidelijk informatie, snelle actie, klantgericht

Beoordeling:  10,0

De adviseur heeft een duidelijk verhaal en geeft goed advies. Je weet meteen waar je aan toe bent. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en verloopt de communicatie soepel. Je voelt je als klant echt gezien.De adviseur heeft een duidelijk verhaal en geeft goed advies. Je weet meteen waar je aan toe bent. Daarbij werkt hij snel en efficiënt en verloopt de communicatie soepel. Je voelt je als klant echt gezien.

Mvr. Wendy van der Velden, vrijdag 14 oktober 2016 17:46
Geadviseerd in juli 2016, bij oversluiten van een hypotheek

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...