De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Duidelijke uitleg en advies

Beoordeling:  9,0

Duidelijke afspraken gehad, komen afspraken na. Antwoorden direct op vragen. Goed advies, je weet waar je aan toe bent en komt achteraf niet voor verassingen te staan. Vriendelijk. Zorgt dat alles op tijd klaar is waardoor er geen vertraging op loopt.

Mevr. Joyce Goossens, woensdag 2 november 2016 17:28
Geadviseerd in september 2016, bij het aankopen van een eerste huis

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...