De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Duidelijk, transparant en eerlijk advies

Beoordeling:  10,0

Dit bedrijf is al jaren ons vaste adviesbureau en is eerlijk eerlijk over mogelijkheden, onmogelijkheden en risico's. Prettige omgang en actieve meedenkende werknemers. Wij hebben ook de verzekeringen afgesloten met Homebase als tussenpersoon. Bij schadeafhandeling word ook altijd snel en efficiënt gewerkt!! Kortom, top bedrijf!!.

Dhr. R van Duuren, donderdag 17 november 2016 19:53
Geadviseerd in juli 2016, bij oversluiten van een hypotheek

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...