De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Professioneel, behulpzaam, verstand van zaken

Beoordeling:  9,0

De adviseur weet waar hij over praat. Kan alles duidelijk uitleggen en neemt ook de tijd om dit te doen. Geen enkele vraag is hem te gek. Is te bereiken op de meest gekke tijdstippen en neemt contact met je op als je hem mis bent gelopen. Toont eigen initiatief met het helpen zodra je de stap hebt gezet. Hij neemt veel werk uit handen dat wij zelf af en toe alleen maar een krabbel hoefde te zetten en weer door konden. Daarnaast zijn de mensen op het kantoor altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een echte aanrader voor wie, net zoals wij, niet veel kaas van dit vak gegeten hebben.

Frank, donderdag 8 december 2016 07:55
Geadviseerd in juni 2016, bij het aankopen van een ander huis

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...