De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Vakkundig, dienstverlenend, zeer vriendelijk

Beoordeling:  10,0

Onze hypotheek moest binnen een zeer korte periode geregeld worden. Dit heeft de adviseur fantastisch gedaan. De adviseur dacht heel goed mee. Veel bedrijven zeggen "de klant staat centraal" en vervolgens merk je daar niet veel van. Bij Homebase zeker wel. Ik zou iedereen dit kantoor aanbevelen. Sterker nog dat heb ik al gedaan..

Mevr. Veronique Parihala, zaterdag 28 januari 2017 08:51
Geadviseerd in januari 2017, bij het aankopen van een ander huis

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...