De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Zeer goed en persoonlijk geholpen

Beoordeling:  9,0

In verband met het aanpassen van de hypotheek naar 1 naam, ben ik zeer goed geholpen door ***** van Homebase. Het was een zeer lastig dossier maar alles is uiteindelijk op een goede manier afgehandeld. Wat ik zeer waardeerde was de manier van contact, mails worden snel beantwoord, telefonisch zeer goed bereikbaar en indien even niet bereikbaar werd ik zeer snel teruggebeld. Al met al dik tevreden met de dienstverlening.

Mevr. Meike Vrouenraets, maandag 10 april 2017 20:57
Geadviseerd in december 2016, Doel van hypotheekaanvraag : Scheiding

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...