De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Geweldig advies

Beoordeling:  10,0

Onze adviseur ***** is echt door het vuur gegaan voor ons om onze hypotheek te verkrijgen. Er bleken enkele valkuilen te zijn m.b.t. mijn werkgeverscontract die van te voren nooit achterhaald hadden kunnen worden. Hierdoor bij verschillende hypotheekverstrekkers een afwijzing gekregen. Onze adviseur ***** heeft er vervolgens echt alles aan gedaan om de hypotheek uiteindelijk toch te realiseren. Hij heeft er, tot onze grote waardering, zoveel tijd en moeite in gestoken. Zonder hem was het nooit gelukt. Een ander adviesbureau zou veel eerder afgehaakt zijn, waar ***** tot het gaatje ging. Door hem krijgen wij aanstaande vrijdag de sleutel van ons eerste huis! Eeuwig dankbaar.

Dhr. Stef Kramer, dinsdag 27 juni 2017 14:39
Geadviseerd in mei 2017, bij het aankopen van een eerste huis

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...