De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

betrouwbaar, integer.

Beoordeling:  10,0

De adviseur doet al 20 jaar mijn hypotheken. Hij werkt voor alle leden van onze familie. Ik weet wat ik aan hem heb, hij denkt echt mee en is bereid een extra stap te zetten. Hij wijst je op dingen waar je zelf niet aan gedacht hebt. Hij doet wat hij zegt en hij zegt wat hij doet. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Anoniem, woensdag 12 juli 2017 20:19
Geadviseerd in juli 2017, bij oversluiten van een hypotheek

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...