De koffie staat klaar!

wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Tijdens kantooruren kunt u dan ook altijd bij ons binnen lopen. De koffie staat klaar.

Afspraak bij u thuis?

Werkt u, en komt het u daarom beter uit als er een adviseur bij u thuis langskomt? Dat is bij ons zeker mogelijk. Ook in de avonduren!!   Maak afspraak

Digitale Informatie

Wanneer dit uw voorkeur heeft, kunnen wij u natuurlijk ook via moderne middelen (email, internet) voorzien van advies en informatie. 

Polissen up to date?

Twijfelt u of uw verzekeringen nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor een gratis check. Ook voor het opschonen van uw polismap!

Uitstekend advies!

Beoordeling:  9,0

Mijn hypotheeksituatuatie was best een ingewikkeld verhaal, zo bleek op het tweede gezicht. Alle scenarios goed en begrijpelijk op een rij gezet. Goede risico-afwegingen. Zonder dit advies had ik hoogstwaarschijnlijk verkeerde keuzes gemaakt terwijl dit al mijn tweede koophuis is en me ook me al uitgebreid had ingelezen in de materie. Absoluut van toegevoegde waarde!

Anoniem, maandag 24 juli 2017 12:36
Geadviseerd in augustus 2017, bij oversluiten van een hypotheek

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...