Uw Regiobank in Boxtel

Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, alles. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Bij RegioBank kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer maar wordt u geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.

Wij voelen ons verbonden met de omgeving. Wij spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid en dragen actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen een bank in de buurt heeft. U vindt ons op de bekende plaats en met de bekende gezichten. Wel zo vertrouwd.

RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen. Een bank waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. RegioBank is een bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Voor mensen die zelf willen kiezen, of ze hun bankzaken persoonlijk bij ons op kantoor of zelf vanuit huis via internet of met een mobiele app regelen.

Wij zijn bezig met zaken die voor u belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat u wilt. Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor!

 

RegioBank

Product Overzicht

Particuliere
Productinformatie

Zakelijke
Productinformatie

Betalen Betalen 
Plus Betalen MKB Rekening
1.2.3. Rekening   ZZP Rekening 
Overstapservice V&S Rekening 
   
Sparen Sparen
Spaar op Maat Vrij Meerkeuze Sparen 
Spaar op Maat Vast Keuzedeposito
Optima Sparen Geldmarktdeposito
Maand Sparen  
Eigen Huis Sparen  
Groeirente 5 jaar  
   
Jongeren Fiscaal Sparen (Particulier)
1.2.3. Spaarrekening (  0-  9 jaar) Lijfrente Spaarrekening
1.2.3. Betaalrekening (10-17 jaar) Lijfrente Opbouwrekening
1.2.3. Privérekening   (18-26 jaar) Lijfrentenieren
Zilvervloot Sparen Gouden Handdruk 
   

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...