Compleet Betaalpakket

Plus Betalen

Plus Betalen is een compleet betaalpakket. Met alles om uw dagelijkse bankzaken te regelen op de manier zoals u wilt. Het pakket bestaat uit:

 Betaalrekening met Wereldpas.
 Internet Bankieren.
 Mobiel Bankieren.
 Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift).
 Gratis overschrijvingsformulieren.
 Mogelijkheid om rood te staan.
 Emergency cash in het buitenland.
 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas.
 Online betalen met iDEAL.

De minimumleeftijd om het betaalpakket aan te vragen is 18 jaar.

Alles inclusief

Betaalrekening, Wereldpas en Internet Bankieren maken onderdeel uit van het pakket. U betaalt maandelijks een vast bedrag van € 1,95. Met Plus Betalen heeft u dus een compleet betaalpakket. En ook nog eens heel voordelig. U vindt meer informatie in de Tarievenwijzer Betalen, aan de onderzjde van deze pagina.

Overstappen naar RegioBank

Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. Wij helpen u de overstap naar RegioBank snel te regelen.
Lees meer...

Wereldpas

Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij de geldautomaten van alle banken in Nederland en van banken in Europa. Pinnen buiten Europa staat standaard uit voor de meeste Wereldpassen en kunt u zelf aanzetten. De geldautomaten in het buitenland zijn herkenbaar aan het logo dat ook op de pas staat. U kunt in het binnen- en buitenland ook betalen bij winkels en bedrijven die het logo voeren dat op de Wereldpas staat.
Heeft u een en/of rekening en wilt u een extra Wereldpas? Dan krijgt u met Plus Betalen 25% korting op de maandelijkse paskosten.

Internet Bankieren

Met Internet Bankieren regelt u eenvoudig al uw bankzaken. U heeft al uw rekeningen in één helder overzicht. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. Betalingen via iDEAL zijn ook mogelijk. Om gebruik te maken van Internet Bankieren sluit u zonder extra kosten een aparte overeenkomst af met RegioBank.

Mobiel Bankieren

Met de RegioBank Mobiel Bankieren app regelt u altijd en overal makkelijk uw bankzaken. Uw saldo checken, meteen geld overmaken of pinnen buiten Europa aan of uitzetten? Het kan allemaal, ook in het buitenland.

Emergency cash

Uw betaalpas verloren tijdens uw verblijf in het buitenland? Dan is het belangrijk dat u kunt blijven betalen. Met Emergency cash regelt u contant geld op uw verblijfadres. Eén telefoontje is genoeg. Dan zorgen wij dat het geld snel voor u beschikbaar is.

Creditcard

Wilt u een creditcard als aanvulling op Plus Betalen? Dan kunt u de MasterCard Classic aanvragen. Deze creditcard sluit volledig aan bij de producten van RegioBank: gemak voor een betaalbare prijs. U betaalt niet voor allerlei extra's die u toch niet gebruikt.

Voorwaarden en Informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. U vindt de Productwijzer samen met de overige relevante productinformatie aan de onderkant op deze pagina. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Plus Betalen? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!

 

 Productwijzer Betalen

 Brochure Betalen

 Tarieven Betalen

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...