Sparen voor een Woning

Eigen Huis Sparen

Wilt u in de toekomst een eigen huis kopen? Begin dan alvast met sparen voor een startkapitaal. Met Eigen Huis Sparen spaart u bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag tegen een aantrekkelijke variabele rente. Ook als u al een huis heeft, kunt u sparen via Eigen Huis Sparen maar dan voor de aflossing van uw hypothecaire geldlening.

 Startkapitaal voor eigen koop- of huurwoning.
 Aflossing van uw hypothecaire geldlening.
 Aantrekkelijke variabele rente.
 Geen minimale of maximale inleg.
 Uw geld is altijd beschikbaar. U betaalt 0,5% opnamekosten over het bedrag dat u opneemt. Deze kosten krijgt u terug als u uw spaartegoed gebruikt voor een erkend bestedingsdoel uit de voorwaarden, zoals een nieuwe koop- of huurwoning.

Sparen voor een eigen huis

Met Eigen Huis Sparen kunt u sparen voor de aankoop van een woning. Maar dat hoeft niet. U mag dit spaartegoed ook gebruiken voor bijvoorbeeld de aflossing van uw hypothecaire geldlening, de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis. Neemt u uw spaargeld op voor een ander doel? Dan betaalt u opnamekosten van 0,5% over het opgenomen bedrag.

Let op: De waarde van uw rekening moet u opgeven bij uw jaarlijkse belastingaangifte. Dit bedrag wordt belast in box 3.

Zo werkt het

Eigen Huis Sparen werkt heel eenvoudig. U stort een bedrag naar keuze op uw spaarrekening. Daarna spaart u verder. Bijvoorbeeld met een vast bedrag per maand. Neemt u geld op, dan betaalt u daarover opnamekosten van 0,5% over het opgenomen bedrag. Maar neemt u het geld op voor een erkend doel uit de productvoorwaarden, zoals een nieuwe huur- of koopwoning? Stuur dan de bewijsstukken hiervan naar RegioBank en u krijgt de opnamekosten weer terug.

Opnamekosten terugvragen

U kunt de opnamekosten via uw Zelfstandig Adviseur terugvragen als:

 U een eigen huis gaat kopen.
 U een bouwkavel gaat kopen.
 Uw kind een huis gaat kopen.
 U een huis gaat huren.
 U (een deel van) uw hypothecaire geldlening wilt aflossen.

Gaat uw kind een eigen huis kopen? Als u mee wilt helpen met de financiering, kunt u belastingvrij een bedrag schenken aan uw kind.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. De productwijzer vindt u onder aan deze pagina. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Eigen Huis Sparen? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!  U kunt ook gewoon bij ons binnen lopen, U bent van harte welkom!

 

 Productwijzer Eigen Huis Sparen

 Brochure Eigen Huis Sparen

 Productvoorwaarden Eigen Huis Sparen

 

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...