Spaar op Maat

Spaar-op-Maat Vrij

Spaart u voor onverwachte uitgaven? Dan weet u niet precies wanneer u uw geld nodig heeft. Bij Spaar-op-Maat Vrij maakt dat niet uit, u krijgt altijd een goede rente. En hoe meer u spaart, hoe hoger de rente over uw hele spaarsaldo. Dat kan oplopen de hoogste rente als u € 10.000 of meer heeft gespaard! Aan de linkerzijde vind u de actuele rentetarieven.

 Geld vrij op te nemen.
 Aantrekkelijke variabele rente.
 Hogere rente bij hoger spaarsaldo.
Internetbankieren.
App voor mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

U kunt Spaar-op-Maat steeds aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Hierdoor spaart u zoals u dat wilt. Alles binnen één rekening. U opent een Spaar-op-Maat rekening en krijgt één rekeningnummer. U kunt altijd geld storten of opnemen van de hoofdrekening: Spaar-op-Maat Vrij. U kunt van deze rekening altijd kosteloos opnemen. Spaar-op-Maat Vrij heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd.

Over het geld dat u op deze spaarrekening zet, ontvangt u een variabele rente. Wilt u liever een gegarandeerde (vaak hogere) rente? Dat kan ook. Dan kunt u vanuit Spaar-op-Maat Vrij (een deel van) uw geld voor een afgesproken periode op een Keuzedeposito of Groeirente zetten (Spaar op Maat Vast - zie hieronder).

Vaste tegenrekening

Uw Spaar-op-Maat Vrij rekening is gekoppeld aan een vaste betaalrekening. Deze tegenrekening kan uw betaalrekening van RegioBank zijn, maar ook die van een andere bank.

Geld storten of opnemen

Met Spaar-op-Maat Vrij kunt u geld van en naar uw spaarrekening overboeken via Internet Bankieren of met overschrijvingskaarten. Contant geld opnemen en storten is ook mogelijk.

 

Spaar op Maat Vast

U heeft uw geld langere tijd niet nodig en u wilt een aantrekkelijke gegarandeerde rente? Met Keuzedeposito kiest u zelf de looptijd en krijgt u die hele spaarperiode dezelfde rente.

 Aantrekkelijke gegarandeerde rente.
 Vaste rente voor de hele looptijd.
Internetbankieren.
App voor mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

U kunt Spaar-op-Maat steeds aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Hierdoor spaart u zoals u dat wilt. Alles binnen één rekening. U opent een Spaar-op-Maat rekening en krijgt één rekeningnummer. Spaar-op-Maat Vrij is de hoofdrekening. Vanaf deze rekening kunt u een Keuzedeposito openen. U bepaalt vooraf hoe lang u uw geld vast wilt zetten. De minimale looptijd van een Keuzedeposito is 1 jaar, de maximale looptijd is 10 jaar. Aan het einde van de afgesproken looptijd wordt uw geld automatisch teruggeboekt op Spaar-op-Maat Vrij.

Rente per jaar of per maand

U kunt kiezen om ieder jaar of iedere maand uw rente te ontvangen. In beide gevallen wordt de rente geboekt op uw Spaar-op-Maat Vrij rekening.
Bij Jaarrente is de minimale inleg € 500. Bij Maandrente is de minimale inleg € 5.000.

Geld storten of opnemen

U kunt geen geld storten op uw Keuzedeposito. U kunt wel een nieuwe Keuzedeposito openen en daar uw geld op storten.
Opnemen van uw geld (of een deel daarvan) is mogelijk, maar daarvoor betaalt u opnamekosten. Deze kosten betaalt u alleen over het bedrag dat u opneemt. De opnamekosten bedragen 1,25% per niet volgemaakt spaarjaar met een maximum van 4,5%.

U hoeft geen opnamekosten te betalen wanneer u het geld nodig heeft voor de aankoop van een eigen huis, uw huwelijk of voor samenwonen. U moet dit wel kunnen aantonen. In de productvoorwaarden staat hoe u dit kunt doen. Ook bij overlijden worden geen opnamekosten berekend.
Een gedeeltelijke opname kan alleen als het bedrag op de Keuzedeposito boven de minimale inleg blijft. U kunt uw geld opnemen door dit terug te laten storten op Spaar-op-Maat Vrij en vervolgens vanaf deze rekening op te nemen.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. De Productwijzer Spaar-op-Maat vindt u samen met de overige productinformatie aan de onderzijde op deze pagina. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Spaar-op-Maat Vrij? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!

 

 Productwijzer Spaar op Maat

 Brochure Sparen bij Regiobank

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...