Bedrijfsrekening

MKB Rekening

Speciaal voor het mkb heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. Bij de MKB Rekening zit:

 Zakelijk Internet Bankieren
 Wereldpas met chipknip
 Alle transacties in euro's met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
 1.250 Internet transacties per jaar

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 1.250 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn, neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De MKB Rekening kost € 6,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen onder aan de pagina.

Incasso en acceptgiro

Bij uw MKB Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Zo kunt u automatisch bedragen incasseren bij uw debiteuren. Of voorbedrukte acceptgirokaarten versturen naar bedrijven of klanten waar u geld van ontvangt. Zo bespaart u tijd die u nu kwijt bent voor het versturen en verwerken van facturen. Incasso- en acceptgirocontracten vraagt u aan bij uw ons. Wij kunnen u hier alles over vertellen.

Zakelijk Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Wereldpas

Bij uw MKB Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas met chipknip. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Wij kunnen u hier meer over vertellen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro's zijn bij de pakketprijs van de MKB Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen onder aan deze pagina.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. De productwijzer vindt u onder aan deze pagina. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de MKB Rekening? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!  U kunt ook gewoon bij ons binnen lopen, U bent van harte welkom! 

 

 Brochure MKB Rekening

 Tarieven MKB Rekening

 Algemene Voorwaarden MKB Rekening

 

 

 

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...