Bedrijfsrekening

V&S Rekening

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. In het V&S Pakket zit:

 Zakelijk Internet Bankieren
 Wereldpas met chipknip
 Alle transacties in euro's met de Wereldpas (bij geld- en betaalautomaat)
 500 Internet transacties per jaar

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 500 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De V&S Rekening kost € 5,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

Incasso en acceptgiro

Bij uw V&S Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Het innen van lidmaatschapgeld kost u iedere keer weer veel tijd. Met het incassocontract kunt u automatisch bedragen incasseren van uw leden. Maakt u liever gebruik van voorgedrukte acceptgirokaarten? Ook dat kan bij de V&S Rekening. Incasso- en acceptgirocontracten vraagt u aan bij uw ons. Wij kunnen u hier alles over vertellen.

Zakelijk Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat uw vereniging of stichting nodig heeft om elektronisch te bankieren. Betalen de leden van uw vereniging met automatische incasso? Dan kunt u deze klaarzetten en versturen met Zakelijk Internet Bankieren. Ook kunt u bestanden up- en downloaden van en naar uw boekhoudpakket of ledenadministratie. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Wereldpas

Bij uw V&S Rekening ontvangt u één gratis Wereldpas met chipknip. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen Wereldpas aanvragen. Wij kunnen u hier meer over vertellen. Met de Wereldpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de Wereldpas in euro's zijn bij de pakketprijs van de V&S Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen onder aan deze pagina.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. De productwijzer vindt u onder aan deze pagina. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de V&S Rekening? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!  U kunt ook gewoon bij ons binnen lopen!

 

 Brochure V&S Rekening

 Tarieven V&S Rekening

 Algemene Voorwaarden V&S Rekening

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...