Zakelijk Sparen

MeerKeuze Sparen

Zakelijk sparen op een speciale spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Deze rekening bestaat uit een vrij deel en een vast deel. Het vrije deel kunt u dagelijks opnemen. Het vaste deel zet u voor een korte of langere tijd weg. Over beide delen ontvangt u een goede en concurrerende rente.

 Speciaal voor de zakelijke klant.
 Vrij én vast sparen op 1 rekening.
 Variabele rente over vrije deel rekening.
 Vaste rente over vastgezette deel rekening.
 Geen administratieve rompslomp van verschillende rekeningen.

Vrij opneembaar gedeelte

Met de zakelijke spaarrekening spaart u op de manier die het beste bij uw bedrijf past. MeerKeuze Sparen bestaat daarom uit een vrij opneembaar deel en een vast deel. Over het vrije deel ontvangt u een goede variabele rente en kunt u kosteloos opnemen. Stortingen en opnamen kunnen alleen giraal plaatsvinden.

Voor langere tijd sparen

Als u uw geld voor een langere tijd kunt missen, zet u dit weg op het vaste deel van de rekening. U bepaalt zelf hoe lang deze periode is. Daarvoor kiest u uit verschillende spaarmogelijkheden. Niet voor elke variant binnen de MeerKeuze Sparen Rekening ontvangt u dezelfde vaste rente. Het percentage hangt bijvoorbeeld af van de periode dat u een bedrag wilt vastzetten.

Spaarmogelijkheden op het vaste deel
Keuzedeposito (met maandrente)

Vaste rente voor de hele looptijd.
Inleg minimaal € 15.000.
Looptijd minimaal 1 en maximaal 10 jaar.
U ontvangt elke maand de rente op het vrije deel van uw rekening.

Keuzedeposito (met jaarrente)

Vaste rente voor de hele looptijd.
Inleg minimaal € 15.000.
Looptijd minimaal 1 en maximaal 10 jaar.
U ontvangt jaarlijkse de rente op het vrije deel van uw rekening.

Geldmarktdeposito

Vaste rente voor de hele looptijd.
Inleg minimaal € 15.000.
Looptijd min. 1 en max. 11 maanden.
Automatisch verlengd voor eenzelfde looptijd*, tenzij anders overeengekomen.

* Tegen de op dat moment geldige rente.

Kosten om op te nemen

Onverwachts uw geld voor uw bedrijf nodig? Tussentijds kunt u uw geld gewoon opnemen. Voor het vrije deel van de rekening hoeft u geen opnamekosten te betalen. Bij de Keuzedeposito's Maandrente en Jaarrente betaalt u wel opnamekosten. De hoogte van deze kosten hangt af van de resterende looptijd van het bedrag dat u heeft vastgezet. Hetzelfde geldt voor het Geldmarktdeposito. Ook hier betaalt u opnamekosten als u een bedrag eerder wilt opnemen dan de afgesproken looptijd.

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. De productgegevens vindt u onder aan deze pagina. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over MeerKeuze Sparen? Wij helpen u graag verder. Via ons MAILFORMULIER kunt u ons een bericht sturen, wij nemen dan contact met u op!  U kunt ook gewoon bij ons binnen lopen!

 

 Brochure Meerkeuze Sparen

 Algemene Voorwaarden Meerkeuze Sparen

 

 

Waar vind u ons...

Over ons

Wij zijn een hypotheek & assurantiekantoor in de omgeving 's-Hertogenbosch, Boxtel, Uden, zeg maar Oost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor advies voor elk financieel product. Onze adviseurs bezoeken u thuis op het tijdstip dat het U uitkomt!

Houd contact met ons...